Winnaar categorie Pet care

Pedigree

Pedigree wint Wheel voor veilig en verantwoord snacken

Winnaar in de categorie Pet Care is een product waar vele jaren onderzoek aan vooraf is gegaan. Pedigree Good Chew is een verantwoorde en veilige kauwsnack voor de hond. Veiligheid is een belangrijke trend in het segment treats, en Mars werkt toe naar een keurmerk.

 

Pedigree Good Chew is een nieuwe kauwsnack voor honden, afgestemd op de grootte van de hond. Marketing director Catrien d’Ancona: ‘Sommige kauwproducten in de markt zijn te hard en daardoor gevaarlijk voor honden. Zo kunnen de tanden van de hond breken, wat heel erg pijnlijk is, en te harde producten kunnen zelfs leiden tot verstikking. Daarom hebben we met Pedigree een veilige kauwsnack geïntroduceerd, die zacht is voor het gebit en de maag van de hond. Dat is het nieuwe aan Good Chew,  dat het een veilig kauwproduct is.’ Pedigree Good Chew is er voor kleine honden (5 tot 10 kilo) en middelgrote honden (10 tot 25 kilo). Beide varianten zijn in januari 2020 op de markt gekomen.

 

Als er zo veel onderzoek aan voorafgaat, worden er dus niet even twee varianten aan toegevoegd. Is er wel een vervolg denkbaar?
D’Ancona: ‘We zullen blijven innoveren, en nieuwe producten blijven toevoegen in de trend van ‘het beste voor je huisdier’. Ook in de toekomst komt hier zeker een vervolg op. Zoals gezegd: A better world for pets is wat wij nastreven.’

Petcare_1163

Pet care

21/23
Loading ...