Winnaar categorie Diepvries - Snacks 

Van Geloven

Terechte Wheel voor Mora Cheese Bites

Met de introductie van Mora Oven & Airfryer Nacho Cheese Bites en Chili Cheese Bites heeft Van Geloven een fraai nieuw segment in diepvriessnacks neergezet. Hoewel de bitterbal ongekend populair blijft, is er altijd behoefte aan nieuwe snacks. 

 

Mora Oven & Airfryer Nacho Cheese Bites en Chili Cheese Bites zijn verrassende bites op basis van smeuïge kaas. De Nacho Cheese Bites hebben een krokant korstje van tortillachips en zijn gevuld met smeuïge kaas, waardoor de smaak van nacho’s met kaas uit de oven wordt benaderd. De snacks hebben ook de herkenbare driehoekige tacochipvorm. De Chili Cheese Bites zijn gemaakt met smeuïge kaas en jalapeñopepers, zijn rond van vorm en een beetje pittig. In maart 2021 zijn ze op de markt gekomen in de bekende Mora Oven & Airfryer-range, in verpakkingen van 12 stuks.

 

Hoe groot is het succes geworden?
Velis: ‘We hebben in het eerste jaar meer dan 1 miljoen verpakkingen verkocht. En we hebben binnen diepvriessnacks het segment borrelkaas een enorme boost gegeven met deze introductie. Waar je eerst enkel mini-kaassoufflés en kaasballetjes had, is die omzet voor Mora in dit segment ruim verdubbeld.’

Petcare_1163

Van Geloven

21/26
Loading ...