Winnaar categorie Diepvries – Maaltijden en Componenten

Makkelijke vriesverse groenten, nu ook met peulvruchten

Nu het Voedingscentrum de consument aanspoort ook vaker peulvruchten te eten, komt Iglo met Groente Idee Plus. Goed uitgedacht en prima gepresenteerd, vindt de retail. De Wheel waard.

 

Iglo Groente Idee Plus is een voortzetting van de lijn Groente Idee, een mix van lichtbereide groenten, die de consument enkel in de pan hoeft op te warmen. Het is een makkelijke manier om meer groenten op tafel te krijgen. In week 38 van 2019 brengt Iglo een aanvulling op de lijn met twee varianten waarbij aan de groentemix ook extra peulvruchten en granen zijn toegevoegd.

 

Laura Schoemaker, senior brand manager: ‘Consumenten zijn zich steeds meer bewust van hun eetpatroon en zoeken manieren om hier een gezondere invulling aan te geven. In de Schijf van Vijf zie je dat peulvruchten en granen een steeds belangrijker rol gaan spelen.

 

Is een vervolg op dit succes dan logisch?
‘Het is een succes, maar deze varianten hebben het potentieel dat erin zit nog lang niet bereikt. Dit jaar gebruiken we dus vooral om het huidige product nog groter te maken, met nog meer distributie. Onze chefs werken al wel aan mogelijke opvolgers.’

Petcare_1163

Diepvries maaltijden en componenten

17/21
Loading ...