Logo Wheel of Retail

Biscuit, Koek en Bakproducten

Biscuit en Koek en Bakproducten_181

Biscuit en koek
Calvé Pindakaasreep

Biscuit en Koek en Bakproducten_182

Biscuit en koek
Sultana Just Good


Biscuit en koek
Liga knapperige haverrepen honing en kokos 
Mondelez


Biscuit en koek
Milka Choco Brownie 
Mondelez


Bakproducten
Dr. Oetker No Bake-range 
Dr. Oetker


Bakproducten
Koopmans appeltaart met extra deeg 
Koopmans


Calvé Pindakaasreep

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Gegevens:

Wie is er niet groot mee geworden? Calvé Pindakaas is uiteindelijk de meest geliefde pindakaas van Nederland. Het feit dat de pindakaas van Calvé smeuïg blijft tot op de bodem, is toch de reden dat de meeste mensen niet zonder kunnen.

 

En nu nieuw van Calvé: de Calvé Pindakaasreep. Een heerlijk hartig tussendoortje boordevol geroosterde pinda’s met een smeuïg laagje échte Calvé Pindakaas ertussen. Ideaal voor de stevige trek, lekker na het sporten, voor onderweg of voor in de broodtrommel. Verkrijgbaar in de smaken naturel, chocolade en karamel zeezout. Calvé Pindakaasrepen is een bron van bouwstoffen, rijk aan vezels en bevat geen conserveermiddelen. Dat is nog eens lekker genieten! 

 

Contact:

Unilever Verantwoordelijke: Julia Verheul (06) 12 54 91 91

www.calve.nl

Sultana Just Good

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Gegevens:

Shoppers vinden het steeds belangrijker om goed voor zichzelf te zorgen en verantwoorde voeding is daarin belangrijk. Als marktleider werkt Sultana continue aan vernieuwing binnen de categorie Verantwoord Tussendoor. Just Good van Sultana zijn pure repen met slechts 7 pure & lekkere ingrediënten. Vanuit haar merkkracht maakt Sultana met de introductie van Just Good het Noten- & Zadensegment beschikbaar voor een bredere doelgroep.

 

Just Good speelt hiermee in op de toenemende vraag naar verantwoorde producten en transparantie op het gebied van ingrediënten. Just Good is sinds begin 2018 in het schap te vinden bij nagenoeg alle retailers in Nederland en fors ondersteund op de winkelvloer, online en TV. Just Good is beschikbaar in de smaken: Cacao & Hazelnoot, Cacao & Sinaasappel en Kokos & Cashew.

 

Contact:

Koninklijke Verkade  (075) 655 61 11

www.sultana.nl

Maaltijdversierders

Biscuit en Koek en Bakproducten

18/21
Loading ...