Logo Wheel of Retail

Bier & Alcoholhoudende dranken

Biscuit en Koek en Bakproducten_181

Bier
Hertog Jan Enkel

Biscuit en Koek en Bakproducten_182

Bier
Brand Weizen 0.0Alcoholhoudende dranken
Faszination 
Peter Herres

Hertog Jan

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Gegevens:

Met Hertog Jan Enkel lanceerden de brouwers van Hertog Jan een smaakvol speciaalbier met minder alcohol. Ze brouwen namelijk al jaren een Tripel en Dubbel. Bieren die ontstaan zijn in de Middeleeuwen. Destijds brouwden de monniken ook zogenaamde ‘Enkele’ bieren. Dat waren lichtere bieren met minder mout per brouwsel. De kruizen op de vaten gaven aan hoe ‘zwaar’ de bieren waren. Eén kruis was een ‘Enkel’ bier, twee kruizen een ‘Dubbel’ en de ‘Tripel’ werd gekenmerkt door drie kruizen.

 

In 2018 introduceerden de brouwers Hertog Jan Enkel. Een toegankelijk, ambachtelijk bier, gebaseerd op deze middeleeuwse bieren. Voor Hertog Jan Enkel hebben de brouwers minder mout gebruikt om een lichter bier te creëren. Na het brouwen is het bier met Mistral & Ella hop gehopt. Dit geeft Hertog Jan Enkel zijn speciale vers-bittere, volle smaak. Enkel, Dubbel en Tripel zijn allen onderdeel van de abdijreeks van Hertog Jan.

 

Contact:

Hertog Jan Brouwerij Verantwoordelijke: Joost van de Sande (06) 53 22 42 13

www.hertogjan.nl

Brand Weizen 0.0

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Gegevens:

Brand Weizen 0.0% is een Weizen volgens traditioneel Beiers recept, gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en natuurlijk veel tarwe. Brand Weizen 0.0 heeft een extra frisse en fruitige smaak en een zachte afdronk en speelt met zijn volle smaak van speciaalbier perfect in op de groeiende vraag naar variatie binnen alcoholvrij.

 

Contact:

Heineken Verantwoordelijke: Anouk Litjens

www.brand.nl/onze-bieren/weizen-00

Babyproducten

Bier

5/21
Loading ...