De Digitale Revolutie!

Wij van Quick Digital Signage focussen ons op digitale outdoor innovaties. Met onze producten bent u perfect in staat het koopgedrag van de consument te beïnvloeden. Wij bedienen onze klanten met ons full-service formule. De content en de schermen worden op afstand ingepland en gemonitord. Wekelijks worden landelijke campagnes geanimeerd en uitgewerkt. Onze producten zijn een verfraaiing van het straatbeeld en uw winkelpand. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. Aarzel niet en neem contact met ons op. www.quickdigitalsignage.nl

 

Lees verder 

Test Quick_1263

Posters in conventionele stoepborden zijn niet meer nodig. Ons digitale stoepbord creëert rust in het straatbeeld. In tegenstelling tot printmateriaal zijn onze outdoor-oplossingen wel weer- en windbestendig. In deze tijd is de communicatiebehoefte rondom de winkel extra groot. Door digitale schermen is het eenvoudiger en goedkoper om hier direct in te voorzien. Net als bij de Digitale Abri is het gebruiksgemak hoog door de inzet van de contentkalender.

Door het formaat en de kwaliteit van het beeldscherm valt de boodschap niet te missen. Vergroot het aantal impulsaankopen, werk samen met leveranciers en zorg voor lokale exposure. Speel direct in op de behoefte van de consument door actuele content. Aan de hand van uw contentkalender maken wij in onze ontwerpstudio moderne animaties.

 Aarzel niet en neem contact met ons op. www.quickdigitalsignage.nl


Quick Digital Signage

31/33
Loading ...