Bla_1257

LOKAAL RAAK SCHIETEN

MET ONZE GEBUNDELDE KRACHT!

COMPLEET PAKKET VOOR
LOKALE PROMOTIE

De LOCAL LOYALTY GROUP is een nieuwe naam in de markt van lokale promotie. Maar achter die naam schuilen 3 samenwerkende bedrijven die al een behoorlijke bekendheid en reputatie in dit vakgebied opgebouwd hebben. Tomorrow als specialist van lokale plaatjes- en verenigingsacties, Detail 4 Retail met een groot portfolio aan spaaracties met bijbetaling en lokale acties als bigshoppers en historische mokken en Localty dat honderden supermarkten ondersteunt met de inzet van hun sociale media. Met de gebundelde kracht van deze 3 bedrijven heeft u een compleet pakket aan lokale promotie mogelijkheden beschikbaar.

Bla_1258

Kijk hier voor meer inspiratie 

Bla_1259

Tomorrow is gespecialiseerd in acties waarin lokale gemeenschappen gekoppeld worden aan de plaatselijke supermarkt(en). Of het nu gaat om het al jaren populaire sparen van plaatjes van de lokale sporthelden, het sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen of het sparen voor de geschiedenis van een dorp, stad of regio: bij Tomorrow bent u aan het juiste adres voor een succesvolle actie, die daarnaast ook lokale verbondenheid creëert!

Waarom hetzelfde doen als iedereen? Klanten verrassen, daar gaat het om. Wij, bij Detail4Retail, helpen u klanten aan te trekken en trouwe fans van hen te maken. Dat pakken wij nét even anders aan dan anderen. We ontwikkelen creatieve campagnes en lokale activaties die een lust zijn voor de zintuigen. Zo maken we belevingen die naadloos passen bij uw unieke winkel of merk. Zodat ze uw klanten nog lang bijblijven. Wij maken lokaal het verschil met een beleving die raakt!

Bla_1260
Bla_1261

Herkent u ook het gevoel dat u wel social media inzet voor uw supermarkt, maar dat het veel tijd kost, u alleen maar een klein groepje vaste klanten bereikt en u zich afvraagt wat het effect is van de inzet van social media voor uw supermarkt?

 

Wij kunnen u hierbij helpen. Inmiddels ondersteunen wij al meer dan 150 supermarkten in Nederland met de inzet van hun social media kanalen, waarbij wij samen met onze klanten een uniek plan (strategie op maat) maken om social media echt effectief voor de winkel in te kunnen zetten.

 

Succes verzekerd!

ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR UW SUCCESVOLLE LOKALE PROMOTIEPLAN!

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Of volg onze socials om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Local Loyalty Group

29/33
Loading ...