Uitreiking: Geen bus maar de buis

DOETINCHEM - De Wheel gaat de cultuur helpen. Thuiszittende artiesten maken de prijswinnaars online bekend via social media, de moderne kijkbuis.

 

De Wheel-uitreiking was vorig jaar stevig vernieuwd: Distrifood trok met een festivalbus naar de hoofdkantoren van winnende fabrikanten. Een strandfeest op de stoep. In coronatijden is het stuur radicaal omgegooid: de Wheel-uitreiking gaat via video en gaat meteen ook de thuiszittende artiesten helpen.

 

Vanaf 6 april maakt Distrifood iedere dag winnende producten per categorie bekend. Volgens een vast uitzendschema gaat de redactie daarvoor meerdere filmpjes afschieten in social media. Ieder filmpje is gemaakt door een thuiszittende artiest die de vrije hand heeft gekregen om in pakweg 60 seconden de winnaars bekend te maken.

 

Het is entertainment én vakinformatie tegelijkertijd. Een spannende én ontspannende onderbreking aan de thuiswerktafel voor iedereen, speciaal de mensen bij de  genomineerde bedrijven. De artiesten krijgen een vergoeding en dus wat brood op de plank.

 

Houd Distrifood.nl goed in de gaten. De redactie én het eventteam zijn druk bezig met het uitzendschema. Vanaf 6 april barst hij los: de Wheel On Air 2020!

 

Bekijk de genomineerden >>

Test2_883

Uitreiking

2/30
Loading ...